Greek English
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Σχολικός εκφοβισμός
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Αγωγή Υγείας Διατροφή
Υλικό Μαθημάτων
Πανελλαδικές Εξετάσεις
Ερευνητικές Εργασίες
Παιδιά - Έφηβοι
Εκπαιδευτικοί
Γονείς
Πρώτη θέση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα
26/02/2016

 

Η Μαρκέλα Τζουμπουσλή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη γυναικών. Η 17χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΒ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους καθηγητές και τους συμμαθητές της στο 4ο Λύκειο Βόλου.
Τι κι αν είναι μόλις 17 ετών; Η Μαρκέλα Τζουμπουσλή διέπρεψε στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο κλειστό της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα. Στην κατηγορία των γυναικών κατόρθωσε να ξεπεράσει αθλήτριες αρκετά μεγαλύτερες σε ηλικία και με περισσότερη πείρα από τέτοιου είδους αγώνες.
Η αθλήτρια του Παλαιστικού Ομίλου Βόλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στοχεύει να λάβει μέρος, μαζί με τη Λυγερή Βούλγαρη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (U23) στη Βάρνα της Βουλγαρίας, ενώ μπροστά της έχει το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
     

Η Μ. Τζουμπουσλή με τον Λυκειάρχη Ν. Ιωαννίδη

Η Μαρκέλα Τζουμπουσλή έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική Γυναικών. Ως μεγάλο στόχο έχει θέσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στη Λετονία. Επίσης θα λάβει μέρος και σε ένα από τα τρία Προολυμπιακά τουρνουά, που θα φιλοξενθούν σε Βουλγαρία, Τουρκία και Μογγολία, με σκοπό να αποτελέσει άξια εκπρόσωπο της βολιώτικης αλλά και της ελληνικής πάλης γενικότερα.
Για τη σπουδαία της διάκριση η 17χρονη πρωταθλήτρια έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους καθηγητές με επικεφαλής τον Λυκειάρχη Νίκο Ιωαννίδη και την υποδιευθύντρια Βίκυ Μαντζώρου και τους συμμαθητές της στο 4ο Λύκειο Βόλου. Άπαντες τη συνεχάρησαν για την τεράστια επιτυχία της, της εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει και της ευχήθηκαν να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρκέλα Τζουμπουσλή είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου. Παρά τις πολλές ώρες που αφιερώνει στην προπόνηση για να φτάσει σε σημείο να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας, δεν παραμελεί τις σχολικές της υποχρεώσεις και είναι πολύ καλή μαθήτρια έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των καθηγητών της. Για το λόγο αυτό, οι γονείς της 17χρονης πρωταθλήτριας, Στάθης και Κατερίνα Τζουμπουσλή, καθώς και ο ΠΑΟΒ ευχαριστούν θερμά τον σύλλογο καθηγητών για τη διευκόλυνση και την υποστήριξη προς τη Μαρκέλα, προκειμένου να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της

Εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11/02/15

 

Site Map
› Αρχική
› Προκηρύξεις
› Νέα
› Δράσεις
› Διακρίσεις
› Photo Album
› Videos
› Εκπαίδευση
› Πολιτισμός
› Εκδηλώσεις
› Σχολικός εκφοβισμός
› Ασφάλεια στο διαδίκτυο
› Αγωγή Υγείας Διατροφή
› Υλικό Μαθημάτων
› Χρήσιμα Links
› Πανελλαδικές Εξετάσεις
› Γωνιά του Μαθητή
› Ερευνητικές Εργασίες
› Εκπαιδευτικοί
› Site Map
› Επικοινωνία
Ανακοινώσεις
›  Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025
27/03/2024
› Πρόγραμμα από 19 Μαρτίου μέχρι και 29 Μαρτίου
23/03/2024
› Προκήρυξη για την εισαγωγή στην Πυροσβεστική
13/03/2024
› Γραφείο Ψυχολόγων Κέντρου Κοινότητας
12/03/2024
Επικοινωνία
4ο Ενιαίο Λύκειο Βόλου
Διεύθυνση: Νεαπόλεως & Κοδριγκτώνoς
Νεάπολη Βόλου
Τηλ.: 2421085715
Fax: 2421085715
Email: info@4lykeiovolou.edu.gr
Social Media